Sisilialainen Mulino Angelica tuottaa parhaista alkuviljasta ensiluokkaista pastaa ja
jauhoja eri käyttötarkoituksiin. Ainutlaatuisessa mylläri Giuseppe Angelican
huippuunsa kehittämässä menetelmässä yhdistyy perinteinen Angelican suvun
artesaani-osaaminen ja moderni teknologia.


Myllyn perusta on kolme ranskalaista La Fertè -luonnon myllykiveä, jotka on louhittu
La Fertè sous Jouarren louhosaltaasta. Ne jauhavat täysjyvät jauhoksi, joissa on
runsaasti kuitua, kivennäisaineita, vitamiineja, proteiineja ja rasvoja. Kokonaiset jyvät
jauhetaan alkioineen ja leseineen, joten ne sekoittuvat täydellisesti jauhoihin saaden
aikaan erinomaisen maun ja upeat ravitsemukselliset ominaisuudet.


Tämän jälkeen jauhot siirtyvät moderneihin kalibrointi- ja seulontavaiheisiin, jossa
niistä eliminoidaan tarpeeton puumainen osa ja lopuksi laatu varmennetaan
laboratoriotestein.


Lopputuote on terveellinen ja suussasulava jauho. Erityinen vuosikymmenten aikana
kehitetty menetelmä antaa mahdollisuuden tuottaa ainutlaatuisia tuotteita eri
käyttötarkoituksiin. Mulino Angelica on onnistunut yhdistämään tasapainon
perinteisen käsityötaidon ja uusien innovaatioiden välillä.